Fredag 11/3 - Fredag IGEN!

Den här veckan har gått fort. Riktigt fort!

Vi har för en gångs skull gjort massa saker på kvällarna.
Tur att Margret finns här i huset bredvid. Hon har tagit med oss på massor av ställen den här veckan och idag var vi ut med henne igen. Den här gången blev det "Tulsibaug Market" vilket är en trång och lång gata (eller egentligen ett område), sprängfylld med indier, där man kan köpa allt från små skålar till kläder till smycken. Det var helt sjukt trångt och verkligen saker överallt.
Affärerna på gatorna kan seriöst vara typ 3 kvadratmeter och ändå får de in tusen olika saker där. Häftigt att uppleva.
Det var även en grönsaksmarknad bredvid där folk satt med pyramider av potatis, vitlök, ingefära, mango och ja, allt! Även stora högar av pulver i massor av olika färger som man använder till vissa speciella högtider. Indier skrek överallt att man skulle köpa deras saker. Sjukt högljutt!

Mumbairesan inför imorgon förstördes av vår omtyckta handledare. Vi gick in till en tjej idag och frågade vilken tid bilen skulle hämta upp oss för avfärd imorgonbitti. Vi hade pratat om 6-6.30 men visste inte säkert. Svaret blev att bilen var avbokad eftersom att vår handledare hade beordrat det då Frida har legat sjuk. Vi blev jätteförvånade och började diskutera med både henne, Frida och vår handledare. Tillslut kom vi fram till att vi ska åka någon veckodag nästa vecka, för på fredag åker vi ju vidare. Så jag hoppas innerligt att de fixar en resa dit på onsdag, för det är en av de dagar då de skulle passa bäst.
Jobbigt att de aldrig talar om något och att kommunikationen fortfarande inte alls fungerar. Vi som längtat till Mumbai hela veckan...

Men men, vi kommer ju dit iallafall (hoppas jag!)

Imorgon blir det lite runtåkning på stadens gator, och möjligvis hitta något indiskt att köpa och ta med hem. En soft dag med lagom mycket sol, lagom mycket shopping och lagom lite stress!


Funderingarna går idag till våra vänner i Japan som för tillfället är med om en enorm jordbävning med flodvåg som följd. Vi håller alla tummar vi har för att det går bra för dem, vilket det har gjort hittills!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0