Söndag 6/3 - Massage!

Idag har varit en najs dag!

Klockan tio kom chauffören och hämtade mig och Matilda och körde sen vidare till "The Four Fountain Spa". Vi hade bokat tid för en "Swedish Massage" klockan halv elva. Vi kom dit, blev hämtade en och en av en liten indiska och fick byta om till ett par engångsunderkläder. Världshistoriens fulaste trosor och ett sorts brett band man skulle knyta fast som BH. Efter detta fick man lägga sig på britsen (eller vad det nu kallas i massagesammanhang) och ljus tändes och lugn musik sattes på. Sen satte hon igång.

Det började med att hon tvättade fötterna med varmt vatten, väldigt skönt faktiskt, och sen började hon dra och trycka på alla möjliga kroppsdelar; öron, hårbotten, armar, nacke, fingrar, tår och ja.. överallt! Kändes bra konstigt till en början, men var fruktansvärt skönt faktiskt! Hon höll på i en hel timme och jag betalade 143 svenska kronor. Känns som ett helt okej pris faktiskt!

Sen åkte vi tillbaka till Guest House där Frida och Cecilia låg och solade. Vi joinade dem i några timmar med sol och bad och sedan gick vi hem och tog en behövande dusch. (Man blir inte lite svettig när man ligger i panikvarm sol någon timme sådär!) Är glad att ingen kände lukten av oss, fyfan så äcklig jag kände mig. Men hem och fräscha upp sig lite och sen käk på favoritrestaurangen, hehe.



Har precis kommit tillbaka därifrån nu och har legat och pratat med världens bästa pojkvän i en timme och fyrtio minuter. Kan tala om för folket att det inte är lätt att vara ifrån sitt hjärta i flera veckor i streck!

Nu blir det hem och gå isäng snart. Nytt ställe på Sandvik imorgon också, bara hoppas på att den här veckan har lite mer att erbjuda än att bara sitta i ett rum! Har även blivit hembjudna till svenskarna här bredvid på middag på tisdag, så ska bli kul att få göra något annat en vardagkväll för en gångs skull. Ska fortsätta beta av listan med saker att göra med Margit också vilket är jättesnällt av henne som bryr sig om oss!

Blev en kortis idag då det inte har hänt så mycket. Jag hoppas kunna vända på den trenden nästa vecka, för det är inte roligt att vara i Pune om man bara gör samma saker varje dag; sandvik, poolen, äta, datorn och sen gå isäng och upprepa detta tills på fredag..

Så godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0